Sisteme irigatii automatizate | Amenajari gradini si spatii verzi Bucuresti
Telefon (+40) 773 885 119 | Email: vveuroplantat@gmail.com

Proiectare 2D si 3D

proiectare-3d-amenajare-gradina-bucuresti

Consultanta amenajare

consultanta-amenajare-gradini-spatii-verzi-bucuresti
Amenajarea unei gradini incepe de la faza de consultanta si proiectare gradini. in urma primei intalniri cu clientul pentru consultanta avem deja informatii cu privinta la dorintele acestuia. In cazul in care clientul nu are idei cu privinta la realizarea de proiecte gradini, inginerii nostri peisagisti si horticultori vin cu idei de amenajare. la consultanta privind spatiul verde facem poze panoramice pentru a acea detalii cat se poate de concrete pentru proiecte gradini realizate pentru client, proiectul tridimensional.

Proiect gradini 3D proiect de amenajare

Proiectul 3D de gradina este o simulare pe calculator in spatiu si in timp a gradinii care urmeaza a fi amenajata. Avantajele unui proiect de gradina sunt numeroase: in primul rand clientul poate sa-si previzualizeze gradina inainte de amenajare, astfel avand nenumerate posibilitati pentru modificare. In cazul in care nu se fac proiecte gradini 3D inainte de amenajare, atat clientul cat si executantul s-ar putea confrunta la un moment dat cu probleme de genul ca nu-i place ceva clientului, dar momentul nu este nicidecum potrivit cand deja se fac amenajarile. Posibilitatile schimbarilor facute in aceasta faza sunt foarte limitate si neplacute pentru fiecare tert:

 • se replanteaza unele plante in urma careia riscul ca planta sa nu se prinda creste enorm de mult mai ales in conditii meteo nefavorabile plantarii
 • se fac lucrari neprogramate care trebuie rediscutate si renegociate
 • lucrarile stau pana cand se ajunge la un comun acord, eventual pana la efectuarea unor noi plati dupa modificarea planului de lucru
 • se nasc discutii neplacute cu privinta la plata acestor lucrari suplimentare
 • dar in multe cazuri nu se mai pot face nimic, de exemplu daca gazonul este deja montat din gazon rulou, aceasta zona nu se mai poate modifica si nici nu se poate intra pe el pentru un timp dupa montare

Pe langa aceste aspecte tot avantaj reprezinta faptul ca dimensiunile plantelor, elementelor si cladirilor dint reale si proportionale.

Concluzia: apelati la servicii profesionale de consultanta si proiectare gradini si spatii verzi. Firma Va oferim aceste servicii de creare proiecte gradini si proiectare spatii verzi, iar in cazul in care executia lucrarilor se fac de catre noi, o parte din costul acestor servicii se deduc din ultima etapa de plata a lucrarilor de amenajari gradini.

Proiecte gradini 2D schita de gradina

Un proiect de gradina 2D sau schita de gradina este planul gradinii cu vedere de sus. Acest plan se face de obicei cu mana, acesta fiind si motivul pentru care se numesc si schite gradini. Fiind desenat de mana dimensiunile elementelor din proiect nu sunt proportionale, fapt care rezulta posibilitatea ca devizul sa fie diferit de realitate.

Proiectul de amenajare

Din punctul nostru de vedere o lucrare de amenajare a spatiului verde este imposibil fara un proiect de amenajare (cel mai bine ar fi proiect 3D). Acesta este o metoda dintre lucrarile de proiecte gradini, un plan de gradina, de fapt un proiect de gradina care include:

 • proiect 2D
 • legenda plante si materiale
 • puncte de referinta la limitele terenului respectiv la cladiri
 • deviz total de plante si materiale, eventual oferta concreta.

SOLICITA ACUM UN PROIECT AL GRADINII TALE

  Da-ne cateva detalii despre proiectul gradinii tale si te vom contacta in curand!